Sporten met een beperking

Sporten met een beperking

Een beperking hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen! Fonds Gehandicaptensport wil ervoor zorgen dat nog meer mensen met een beperking kunnen genieten van sport en bewegen. Daarvoor heeft zij de website en de app Uniek Sporten.

Tijdens het sporten en bewegen werk je aan een goede conditie en bouw je sociale contacten op. Het Fonds Gehandicaptenzorg zet zich in om sport voor iedereen met een beperking structureel mogelijk te maken, het sportaanbod te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. Pas als iedereen met een beperking kan sporten, is de wedstrijd gewonnen!

Over Uniek Sporten

Uniek Sporten werkt vanuit regionale samenwerkingsverbanden aan sport voor mensen met een beperking. Deze samenwerkingsverbanden, ofwel sportloketten, bestaan uit diverse partners. De werkwijze sluit aan bij de regionale behoeften. Heb je een beperking, dan word je geholpen om een geschikte vorm van sporten of bewegen te vinden. Daarnaast worden sportaanbieders ondersteund die een aanbod hebben of hiermee willen starten.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je terecht op de website of neem contact op met Youri Dikker; 06-120 646 87 | youridikker@tielbeweegt.nl 
Image

Overzicht mogelijkheden

In Tiel en omstreken zijn er diverse mogelijkheden voor mensen met een beperking om te sporten. 
Klik hier of op het logo voor een overzicht.

Download de app

Dat is handig: een app waarmee je snel en makkelijk veel informatie en mogelijkheden rondom sporten en bewegen bij de hand hebt.
Klik hier om hem te downloaden.