Uniek sporten

Een beperking hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen! Fonds Gehandicaptensport wil ervoor zorgen dat nog meer mensen met een beperking kunnen genieten van sport en bewegen. Daarvoor heeft zij de website en de app Uniek Sporten.

Tijdens het sporten en bewegen werk je aan een goede conditie en bouw je sociale contacten op. Het Fonds Gehandicaptenzorg zet zich in om sport voor iedereen met een beperking structureel mogelijk te maken, het sportaanbod te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. Pas als iedereen met een beperking kan sporten, is de wedstrijd gewonnen!

Over Uniek Sporten

Uniek Sporten werkt vanuit regionale samenwerkingsverbanden aan sport voor mensen met een beperking. Deze samenwerkingsverbanden, ofwel sportloketten, bestaan uit diverse partners. De werkwijze sluit aan bij de regionale behoeften. Heb je een beperking, dan word je geholpen om een geschikte vorm van sporten of bewegen te vinden. Daarnaast worden sportaanbieders ondersteund die een aanbod hebben of hiermee willen starten.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je terecht op de website of neem contact op met Youri Dikker via 06-120 646 87, youridikker@tielbeweegt.nl.

Activiteiten

Tiel Onbeperkt Sportief

Aanmeldformulier Kick-off Tiel Onbeperkt Sportief 2024

Aanmeldformulier Kick-off Tiel Onbeperkt Sportief 2024

Op dinsdag 8 oktober 2024 staat alweer de vijfde editie van Tiel Onbeperkt Sportief op het programma. Een super leuke sportdag die wordt georganiseerd voor kinderen van het speciaal onderwijs, met als doel om deze kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten in een sociaal veilig klimaat.

Omdat wij het belangrijk vinden dat er zoveel mogelijk sportverenigingen deel zullen nemen aan het evenement organiseren wij ter voorbereiding op het evenement een kick-off om kennis met elkaar te maken en om de ideeën achter het evenement met jullie te delen onder het genot van een kop koffie en cake. Deze kick-off zal plaatsvinden op dinsdag 4 juni om 19.30 uur in het clubgebouw van atletiekverenging Astylos.

Zou jouw vereniging zich ook in willen zetten voor deze doelgroep? Meld je dan nu snel aan!

Naam
Naam
Voornaam
Achternaam