Sportinfo

Sportinfo

Iedereen kan bewegen en gezond leven is niet moeilijk! Jong of oud, klein of groot... je doet het in je eentje of samen.

Wij denken graag me je mee en geven je handige informatie. Hier kun je mee aan de slag. Laat je verrassen!


Heb jij ook een tip of weetje?

Wij horen het graag! Klik hier om ons een mailtje te sturen. Misschien zie je jouw informatie dan wel terug op deze pagina.BEZOEK ONS OOK OP FACEBOOK

Ga naar onze Facebook-pagina voor de laatste sportchallenges en beweegideeën! Altijd actueel!

Logo Facebook Het laatste nieuws op Facebook, like ons!


Image

Image
Sporten met een beperking

Sporten en bewegen is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook erg leuk om te doen. Tijdens het sporten en bewegen werk je aan een goede conditie en maak je vrienden. Een handicap hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen! Fonds Gehandicaptensport wil ervoor zorgen dat nog meer mensen met een handicap kunnen genieten van sport en bewegen.

Bekijk het aanbod in Tiel >>Image
Meedoen met sportieve projecten

Naast het structurele sportaanbod zijn er in de gemeente Tiel ook de allemaal projecten waar sport en bewegen een belangrijke rol spelen. Maar ook nieuwe mensen ontmoeten en vrienden maken. Want ook dat is goed voor je gezondheid!

Klik hier voor alle projecten >>Image
Jeugd en Jeugdsportfonds: sporten en kansen voor kinderen en jongeren

Welke activiteiten zijn er voor kinderen en jongeren? En waar kun je terecht als je onvoldoende geld hebt om je kind te laten sporten? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Klik hier voor alle informatie >>Image
Image
kabouterhockey, spelenderwijs kennismaken met hockey voor 3-5 jarigen

De kleintjes worden op speelse wijze actief bezig gehouden onder leiding van een trainster samen met haar hulptrainers. Samen bezig zijn met opdrachtjes, spelletjes, verschillende sporten én kennismaken met het hockeyspelletje. Meedoen is geheel vrijblijvend.

Klik hier voor alle informatie >>


SamenWel!

Samen eten, bewegen en ontspannen. Wat er is er waar je dat kunt doen, zie je (in leuke filmpjes) op deze website. Ook krijg je allerlei tips over gevarieerd eten, voldoende bewegen en lekker ontspannen! SamenWel! is een initiatief van Bibliotheek Rivierenland, GGD Gelderland-Zuid en Ziekenhuis Rivierenland.

Klik hier voor alle informatie >>


Image
Actief in Tiel

Dit is een website waar je allerlei leuke, creatieve, gezellige en sportieve (welzijns)activiteiten kunt vinden. Van yoga tot koersbal en van gitaarles tot voorlees- en knutselpret. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Doe ook mee!

Naar deze informatie >>Image
Flipje op Wielen

Slecht ter been? Dan kunt u tóch bewegen en de gezelligheid opzoeken. Dat doet u bij Flipje op Wielen. U leert goed en veilig te rijden en kunt meedoen met toertochten. Geniet van de mooie natuur en het gezelschap!

Naar deze informatie >>Image
Informatie voor verenigingen

Als sportvereniging kun je met vragen zitten die anderen ook hebben. Bijvoorbeeld over financiën, vrijwilligers, beleid en leden werven. Speciaal voor deze verenigingen is er informatie voorhanden die helpt bij het reilen en zeilen binnen de club.

Naar deze informatie >>Image
SPORTVRIJWILLIGER WORDEN? OP ZOEK NAAR VRIJWILLIGERS?

Dat is niet alleen heel leuk, maar ook heel nuttig, want het gebrek aan vrijwilligers is vaak één van de grootste problemen van sportverenigingen. Vind een leuke vrijwilligersfunctie of meld je aan als vrijwilliger. Sportverenigingen kunnen hun functies aanmelden voor op deze website.

Naar de vacaturepagina >>


Image
Gezond eten hoort er ook bij!

Voedsel met ingrediënten die goed voor je zijn, hoort ook bij een gezonde leefstijl. Je voelt je fitter, energieker en houdt het langer uit op een dag.

Gezond eten betekent niet dat je niet lekker eet. Er zijn heerlijke recepten die bovendien heel makkelijk zijn. Hiernaast hebben we een aantal sites voor je op een rijtje gezet met gerechten waarvan je gaat watertanden. Eet smakelijk!